Hundestedet – find hvalpetræning, hundefrisør, hundetræning


Hundestedet er en online platform til alle hundeejere. Her har du mulighed for at finde hundepensioner i nærheden af dig, når du skal på ferie og have hunden passet imens. Når du klikker dig rundt på vores Danmarkskort, kan du også finde forskellige udbud af træningshold til dig og din hund samt hvalpetræning til dig, der lige har fået din nye bedste ven hjem og gerne vil give den de bedste forudsætninger.


Hundepension


Leder du efter Danmarks bedste hundepension, kan du søge efter mulighederne på vores Danmarkskort. Det kan være en rigtig god idé at kigge efter en i dit nærområde, så både du og din hund kan komme på besøg med jævne mellemrum, inden du skal afsted på ferie. Det sikrer et trygt ophold for din hund.


Se fx:

Randers hundetræning

hundetræning Djursland

hvalpetræning Midtjylland


Du kan også se efter hundeskoler i København, hvis du bor i Hovedstadsområdet og er på udkig efter hvalpetræning til din hundehvalp eller hundetræning til din voksne hund.


Hundepleje kan være mange ting


Med hundetræning er det vigtigt at passe godt på sin hund, så den er i god form og ikke får skader ved hundetræning – risikoen for skader afhænger selvfølgelig også af den type træning, du går til med din hund, men uanset er det vigtigt at være sikker på, at din hund ikke har smerter. Træning skal være sjovt for både dig og hunden, og det er det ikke, hvis det gør ondt. Det samme gør sig selvfølgelig gældende ved hvalpetræning.


Søg på kortet for at finde muligheder for hundepleje i nærheden af dig. Der kan være mange forskellige kompetencer at vælge imellem, fx fysioterapeut, kiropraktor, fodervejledning, hundesvømmehal og vandtræning på løbebånd. Måske søger du efter genoptræningsforløb? Det kan både være efter en skade eller en operation, men det kan også være for at styrke din senior hunds muskulatur og velvære, så den får et langt og sundt liv sammen med dig.


Find en hundetræner


Som nævnt i forrige afsnit er det vigtigt, at din hund ikke har smerter til hundetræning, og at hvalpen er fysisk tilpas i de øvelser, der følger med hvalpetræning. Her er det vigtigt at konsultere en hundealon, hvis du er i tvivl, om din hund har ondt et sted eller i det hele taget har det dårligt. På Hundestedet kan du også finde en hundemassør i dit nærområde, så du er sikker på at have en ved hånden, hvis uheldet er ude.Hvalpetræning Randers


Mangler du hundetræning Randers, kan du søge på kortet for at finde dine muligheder. Der er desuden også andre steder på kortet, som tilbyder træning – klik dig rundt og find noget i nærheden af dig. Der er fx:


 • Hvalpehold Købe
 • Hvalpetræning Randers
 • Hundetræning Randers
 • Hundetræning Århus
 • Hvalpetræning Århus
 • Hundetræning Djursland
 • Hvalpetræning Djursland
 • Hundetræning Hadsten
 • Hundetræning Hadsten
 • Hundetræning Østjylland
 • Hundetræning Østjylland


Der er masser af chancer for at slå sig løs med sin hund og træning! De forskellige steder har oftest forskellige hold, som du kan melde dig til. Det kan være lydighed, agility, jagttræning, spor, nosework, dogdancing, fitness for hunde, udstillingstræning eller brugshundetræning.


Tag kontakt til klubben nær dig og hør om mulighederne. Her kan du få at vide, om der er nogle særlige forhold, du skal være opmærksom på. Nogle steder kræves det fx, at man er medlem af kredsen eller DKK, og andre steder tager de kun bestemte racer ind.


Kender du nogen, som burde være på Hundestedet? Så vil vi rigtig gerne vide det! Tip os og send en mail, så vi kan få dem oprettet i systemet.


Tlf 20429454 Adresse Floes-Engbakkevej 9 8960 Randers SØ